Bucureștenii au primit marți, la ora 16.50, o avertizare de vreme rea RO-Alert la mai bine de 30 de minute după începerea unei furtuni puternice, cu grindină.

”AVERTIZARE METEO-INTENSIFICĂRI ALE VÂNTULUI, VIJELIE PUTERNICĂ, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torențiale care vor cumula local 20-25 ml/mp. Perioada de manifestare 16.42 - 17.30. Evitați deplasările și luați măsurile de adăpostire și autoprotecție”, se menționează în mesajul RO-Alert.

Municipiul Bucureşti şi opt localităţi din judeţul Ilfov se află marţi, până la ora 18:30, sub Cod roşu de furtună, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

ANM anunțase în dimineața zilei de marți că gradul de instabilitate atmosferică va creşte în Capitală pe parcursul zilei , astfel că vor fi perioade cu averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi posibil vijelii şi grindină.

Potrivit meteorologilor, până miercuri dimineaţă la ora 6:00, în Capitală cantităţile de apă vor putea depăşi 10-20 l/mp şi izolat 25-30 l/mp. Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă de 16-17 grade.

Anterior, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până miercuri la ora 6:00, în 12 judeţe şi Bucureşti. Se vor afla sub Cod galben judeţele Argeş, Buzău (parţial), Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vrancea (parţial), Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri