Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) retrage de pe piață un produs contaminat cu pesticide. Este vorba despre grapefruit-ul roșu, din cadrul mai multor rețele de retail, printre care Metro, Selgros, Carrefour și Penny.

Grapefruit cu pesticide, în mai multe lanțuri de magazine

Grapefruit-ul roșu a fost retras din mai multe magazine Metro, Selgros, Carrefour și Penny din toată țara după ce ANSVSA a constat că acestea depășeau valorile admise pentru reziduuri de pesticide.

Vă informăm că am fost notificați de către furnizorul KAREMA FRUCT SRL să inițiem retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire a valorilor admise pentru reziduuri de pesticide (Chlorpyrifos-methyl)”, a anunțat ANSVSA, într-o informare oficială.

Instituția recomandă persoanelor care dețin produse să NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi la magazinul de unde au fost achiziționate.

Lista cu magazinele Metro în care a fost vândul acest produs;

Lista cu magazinele Selgros în care a fost vândul acest produs;

Lista cu magazinele Carrefour în care a fost vândul acest produs;

Lista cu magazinele Penny în care a fost vândul acest produs.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri