Primăria Sibiu a limitat viteza de circulaţie a trotinetelor electrice în parcurile din municipiu, la maxim 5 kilometri/oră, informează AGERPRES.

"Pentru ca parcurile din Sibiu să fie utilizate în siguranţă atât de pietoni, cât şi de cei care folosesc trotineta, Primăria Sibiu a luat măsura limitării vitezei de deplasare pe alei a trotinetelor electrice la 5 km/h. Măsura a fost aplicată în parcul Sub Arini, Astra, Tineretului şi Ştrand. Indicatoarele instalate îi atenţionează practic pe cei de pe trotinete să reducă viteza la minim, mai ales dacă se deplasează cu trotinete electrice, chiar dacă nu toate au un vitezometru care să le indice viteza de deplasare", se arată în comunicat.

În acelaşi sens, Primăria Sibiu a solicitat celor doi operatori care închiriază trotinete electrice în oraş să limiteze din software viteza la 5 kilometri/oră atunci când GPS-ul trotinetei înregistrează ca locaţie unul dintre parcurile din Sibiu. Operatorii au şi aplicat deja această limitare.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri