Parteneriatul dintre Farmaciile Dr.Max și Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor continuă, iar în 2022 se concretizează și prin deschiderea primului centru de socializare al vârstnicilor singuri din România. Inițiativa este una pe termen lung, iar obiectivul acesteia este susținerea persoanelor senioare, cu vârste de peste 65 de ani care trăiesc, cel mai adesea, în singurătate.

Farmaciile Dr.Max susține Asociația Niciodată Singur printr-o donație de 100.000 de euro. Această donație este rezultatul unei campanii de comunicare prin care compania a donat 1 leu pentru fiecare produs marcă proprie Dr.Max cumpărat, în perioada 20 mai – 20 iunie 2022.

Cu ajutorul acestei sume, centrul de socializare dedicat seniorilor deschis în București pe Intrarea Mântuleasa numărul 4, va putea susține diferite activități construite pornind de la nevoile acestora. Fiecare zi a săptămânii are o tematică axată pe sănătate, acțiuni utile, psihologie, artă, precum și o zonă recreațională.

Astfel, seniorii care vor vizita centrul se vor putea bucura de activități inter-generaționale, sesiuni de sport adaptate vârstei acestora, ateliere de tricotat, cursuri de limbă străină, pentru a promova cultura voluntariatului în viața vârstnicilor. În plus, pentru a le oferi și suport psihologic, centrul va organiza grupuri de suport pe diverse teme asociate cu singurătatea, toate susținute cu ajutorul unor specialiști în domeniu.

Una din patru persoane de peste 65 de ani resimte acut singurătatea, iar trei din zece vârstnici nu au cu cine socializa.

Cătălin Dinu, Director Executiv Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia. Cu ajutorul voluntarilor, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material vârstnicilor care locuiesc singuri sau în căminele de bătrâni din București, Brăila, Pitești, Ploiești, Constanța, Târgoviște, Râmnicu-Vâlcea, Iași, Brașov și Cluj-Napoca.

Sursa foto: Dr. Max

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri