Problemele cu apa caldă se vor reduce treptat, însă nu vor dispărea complet, întrucât persistă de cel puţin 10 ani, a declarat miercuri primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

"Problemele cu apa caldă o să se reducă treptat, dar ele nu vor dispărea cu totul, pentru că problema cu apa caldă este de cel puţin 10 ani şi intensitatea ei a crescut şi s-a accentuat în ultimii 3-4 ani, pe măsură ce investiţiile alea nu s-au realizat şi pe măsură ce conductele nu au fost schimbate în ritmul în care ar fi trebuit (...). Avem şantierul din zona Olteniţei, avem şantierul din zona Ferentari, avem şantierul din zona Mihalache, şantierul din zona Pantelimon (...). În cele patru şantiere se pune conductă preizolată", a spus Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

Potrivit edilului general, Termoenergetica face reparaţii obligatorii pe 50-100 de metri şi este mai bine ca acestea să fie realizate vara decât iarna.

Din punctul de vedere al afectării bucureştenilor, suntem acum într-un punct critic, pentru că, pe de o parte, în iulie, lună de vacanţă, am decis să facem aceste lucrări de intervenţii. Pe de altă parte, este o revizie la CET Sud şi CET Progresu, pe conducta care uneşte CET Progresu de CET Sud există, de asemenea, nişte avarii, care nu au putut să fie prevăzute.

Nicuşor Dan, primarul general al municipiului București

El a informat că va fi montată o centrală provizorie la Titan.

"În iarna care urmează o sa avem montată o centrală provizorie la Titan. Marea suferinţă este pe latura de est, adică cu plecare de la CET Sud din zona Vitan, până în zona Aviaţiei, acolo este marea suferinţă dintotdeauna şi la mijlocul distanţei, unde era CET Titan în perioada comunistă, punem o centrală provizorie, urmând ca mai multe companii care ţin de Ministerul Energiei să pună o centrală definitivă; deci, noi o să fim cu centrala provizorie până când se instalează centrala definitivă. În sfârşit, am atribuit pe contracte private lucrări mari de înlocuire de conductă. Am avut puţin ghinion cu războiul din Ucraina, care a întârziat livrarea de conductă, dar anul acesta o să facem mai mulţi kilometri decât s-au făcut anii precedenţi", a adăugat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului București

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri