Un incendiu a avut loc în prima parte a zilei pe Autostrada București-Pitești. În urma acestuia, o mașină a luat foc pe A1, blocând traficul pe sensul spre Pitești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit aproximativ 20 de minute pe Autostrada A1, pe sensul Bucureşti către Piteşti, la kilometrul 35, în zona localităţii Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului produs la nivelul unui autoturism aflat pe banda de urgenţă.

UPDATE: Traficul a fost reluat pe A1.

Traficul a fost reluat pe autostrada A1, după ce un autoturism condus de un şofer în vârstă de 30 de ani, a luat foc, la kilometrul 35, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti.

"Traficul a fost reluat după ce un autoturism condus de un şofer în vârstă de 30 de ani, aflat singur în maşină, a luat foc la kilometrul 35, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti. Conducătorul auto a reuşit să coboare la timp din maşină", a declarat vineri, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri