O plimbare în parc denotă nevoia de relaxare și de desprindere de la toate activitățile profesionale care îți ocupă o mare parte din zi. Este cunoscut faptul că atunci când ieși în aer liber preiei în mod involuntar energia naturii și te încarci cu gânduri bune, dar ce faci atunci când te-ai plictisit să te tot plimbi și vrei să faci ceva nou?

Există o mulțime de activități și posibilități prin care te poți distra în aer liber, iar tot ce îți trebuie sunt doar câteva echipamente de bază pe care să le ai întotdeauna cu tine atunci când ieși într-un loc precum parcul. Am pregătit mai jos câteva activități pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta.

Activități sportive

Deși în copilărie aveai tot felul de activități, este posibil ca acum să consideri că nu ți se mai potrivesc, însă jocurile clasice, precum fotbalul și tenisul, nu cum să nu te mai atragă. Cu o minge de fotbal sau cu un set de rachete de tenis te poți distra, fără îndoială, oriunde te-ai afla, atât timp cât ai câțiva prieteni cu tine.

O altă metodă de relaxare este să te plimbi cu bicicleta sau cu rolele în funcție de preferințele tale. Chiar dacă te-ai gândit că poate aceste activități nu mai sunt pentru tine, ar fi bine să le mai dai o șansă. Este posibil să rămâi plăcut surprins și să îți faci chiar un obicei din asta. Mersul pe bicicletă sau pe role îți stimulează atât fizicul, cât și psihicul spre o formă mai bună.

Pe lângă faptul că sportul îți oferă adrenalină și te face să te simți bine, acesta este foarte benefic pentru organism. Este o metodă prin care te menții în formă, dar care totodată te ajută să faci abstracție de la lucrurile negative din viața ta, cel puțin pentru un moment.

Activități sau jocuri de societate

Și în această situație jocurile copilăriei tale vor fi cele mai bune exemple, deoarece acestea și-au păstrat valoarea în timp și nu au fost date uitării de către nicio generație. Cărțile de joc și tabla de șah sunt printre cele mai reușite metode de relaxare, dar care, totodată, te ajută să îți stimulezi gândirea într-un mod plăcut.

În cazul cărților de joc, poți opta pentru Macao, Șeptică, Kems, Război, Trombon, iar dacă ai uitat regulile jocurilor sau nu le-ai cunoscut niciodată, acum e momentul să te informezi și să planifici o ieșire în aer liber.

Tabla de șah îți poate oferi trei jocuri diferite. Principalul este celebrul meci de șah pe care, cu siguranță, l-ai jucat cel puțin o dată în viață. A doua variantă pe care o ai pusă la dispoziție de tabla de șah și de piesele acesteia este jocul de table. Dacă nu ai auzit încă de acest joc, acum este momentul să îl încerci, iar dacă ai amintiri sau ești expert, nu uita să îl prezinți și prietenilor tăi.

O altă variantă este jocul de dame. Acesta nu este foarte cunoscut, dar este foarte apreciat de jucători. Este un joc mult mai relaxant decât șahul și tablele, dar la fel de distractiv și interactiv.

Nu uita să pui accentul pe grupul cu care ieși, deoarece acesta va face ca activitățile să conteze și să rămână în topul amintirilor plăcute pentru tine.

Indiferent de activitățile pe care le alegi și pe care le consideri potrivite pentru tine, nu uita să pui preț pe importanța lor și încearcă să îmbini utilul cu plăcutul. Atât activitățile sportive, cât și cele ce au la bază jocurile interactive au puterea de a îți îmbunătăți starea de bine, dar și starea de sănătate.

Sursa foto: Fotbal Codlea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri