A trecut aproape un an de când Mobexpert a lansat propria gamă de căsuțe fixe și mobile - Tiny Houses. Această nișă, dezvoltată 100% în România, a fost bine primită de public, în condițiile în care tot mai mulți oameni tind spre un stil de viață relaxat, iar sistemele de muncă hibridă, de acasă sau de oriunde au crescut în popularitate.

Tiny houses de la Mobexpert aduc magia la UNTOLD
Mobexpert va amplasa trei tiny houses la UNTOLD, în perioada 4-7 august. Experiența de a locui în căsuțele mobile va fi trăită de trei câștigători și prietenii lor, care beneficiază de acces și cazare gratuite la evenimentul din Cluj-Napoca, în urma unui concurs desfășurat de Mobexpert si UNTOLD pe rețelele de socializare. Cele 3 căsuțe mobile vor fi amplasate într-o zonă dedicată, în cadrul festivalului. Living in the magic este conceptul prin care Mobexpert se adresează publicului tânăr, mereu în căutare de noi experiențe și aventuri. Căsuțele, complet mobilate și utilate, asigură tot confortul necesar și pot fi folosite atât ca locuințe permanente, cât și în vacanțe.

La unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, aducem un concept inovator, aliniat cu dorința mai multor români de a avea un nou stil de viață cu mai multă libertate – să lucreze de oriunde și să călătorească în același timp, având facilitățile și confortul necesare și protejând totodată mediul înconjurător. Iar această nouă normalitate este atât de ușor de trait prin căsuțele mobile, care se integrează perfect oriunde. Suntem convinși că acest trend va continua să crească și va aduce mai multă valoare și sens stilului nostru de viață. Pentru proiectarea căsuțelor colaborăm cu parteneri din Piatra Neamț, iar mobilierul este realizat în fabricile Mobexpert din România.” spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.
Conceptul tiny houses, în România
În acest moment, Mobexpert ofera trei tipuri de tiny houses fixe și trei tipuri de tiny houses mobile din lemn, ce pot fi transportate pe un trailer înmatriculabil. Au suprafețe utile de 17 metri pătrați (varianta mobilă), respectiv 23 de metri pătrați (cele fixe).


Căsuțele Mobexpert au finisaje incluse (parchet, pereți vopsiți, aer condiționat, baie utiliată cu boiler, încălzire în pardoseală, corpuri de iluminat interioare și exterioare), iar realizarea mobilierului se face în funcție de preferințele clienților. În ele pot locui confortabil trei persoane sau o familie cu un copil, dar există și posibilitatea montării de paturi supraetajate, caz în care capacitatea se extinde la patru persoane. Aceste tiny houses sunt realizate din lemn și materiale sustenabile, rezistă foarte bine în timp și beneficiază de garanție în primii doi ani de la achiziționare. Căsuţa fixă poate fi amplasată pe o fundaţie cu piloni și este destinată celor care intenţionează să rămână într-un singur loc. Cea mobilă poate fi transportată oriunde.

Tiny houses reprezintă și o soluție de investiție pentru afacerile din industria ospitalieră. Pot fi utilizate ca spații de închiriat, zone de relaxare sau pentru diferite evenimente. Modelele sunt expuse în parcările hipermagazinelor Mobexpert din toată țara, precum și pe site-ul Mobexpert.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri