Temperaturile vor rămâne apropiate de normalul perioadei în primele două săptămâni din august, ușor mai ridicate în regiunile vestice, urmând ca după 15 august valorile termice să crească din nou, potrivit estimărilor actualizate făcute de Administrația Națională de Meteorologie. Finalul lunii va aduce din nou vreme foarte caldă în cea mai mare parte a țării, arată ANM, citat de Digi24.

Săptămâna 01.08.2022 – 08.08.2022

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile vestice și sud-vestice, unde temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, posibil ușor mai
ridicate în cele vestice. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în zonele montane, dar și deficitare în est și sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 15.08.2022 – 22.08.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales
în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în zonele montane și submontane, precum și în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 22.08.2022 – 29.08.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință spre deficit în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

Sursa foto: Shutterstock Meryll

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri