Andrei Istrate şi Adina Diaconu au câştigat medaliile de aur în proba de dublu mixt, la Campionatele Balcanice de tenis de masă de la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina), după 3-0 în finală cu sârbii Ivor Katic/Tijana Jokic, scrie Agerpres

Istrate şi Diaconu i-au învins în sferturi pe grecii Georgios Stamatouros/Malamatenia Papadimitriou cu 3-2, iar în semifinale au trecut de turcii Ibrahim Gunduz/Simay Kulakceken cu 3-0, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Cristian Chiriţă şi Irina Ciobanu au obţinut medaliile de bronz după ce i-au învins în sferturi pe bulgarii Denislav Kodjabaşev/Ţvetelina Gheorghieva cu 3-0, dar au pierdut cu 0-3 în faţa sârbilor Katic/Jokic în semifinale.

În sferturi, Hunor Szocs şi Andreea Dragoman a fost întrecuţi de Katic şi Jokic cu 3-2.

La dublu masculin, Andrei Istrate şi Iulian Chiriţă au dispus în optimi de kosovarii Kreshnik Mahmuti/Fatih Karabaxhaku cu 3-0 şi în sferturi au dispus de bulgarii Ioan Velicikov/Eren Bekir cu 3-2, urmând să joace în semifinale contra sârbilor Aleksa Gacev/Nemanja Djilas.

Hunor Szocs şi Cristian Chiriţă au câştigat cu 3-2 împotriva muntenegrenilor Filip Radovic/Luka Bakic în optimile de finală, în sferturi i-au învins pe grecii Georgios Stamatouros/Dimitrios Kordoutis cu 3-1, iar în penultimul act vor întâlni turcii Ziver şi Ibrahim Gunduz.

În proba feminină de dublu, Andreea Dragoman şi Alina Zaharia au dispus în optimi cu 3-2 de perechea Katarina-Laura Mihailov/Amelija Nikolov-Uce (Macedonia de Nord), în sferturi s-au impus în faţa grecoaicelor Dimitra Tsekoura/Ioanna Gerasimatou cu 3-0, iar în semifinala de sâmbătă vor întâlni cuplul turc Ece Harac/Ozge Yilmaz.

Irina Ciobanu şi Adina Diaconu au câştigat în optimi cu 3-1 în faţa bosniacelor Harisa Mesetovic/Ajna Zlotrg, în sferturi au depăşit cuplul bulgar Sidleya Mutlu/Ţvetelina Gheorghieva cu 3-0, iar în semifinale vor juca împotriva sârboaicelor Tijana Jokic/Dragana Vignjevic.

La simplu, Cristian Chiriţă a fost învins de bulgarul Eren Bekir cu 4-2 în şaisprezecimile de finală.

În schimb, Alina Zaharia a reuşit calificarea în optimi la simplu feminin, după 4-1 cu bosniaca Marija Gnjatic.

România a cucerit medaliile de aur în probele pe echipe.

Sursa foto: Federația Română de Tenis de Masă

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri