Un avion cu două persoane la bord s-a prăbuşit sâmbătă, 27 august, pe câmp, în judeţul Giurgiu. Cei doi pasageri au murit.

Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a anunţat că un avion ultrauşor model CITIUS YR-5599 s-a prăbuşit între localităţile Leţca Veche şi Bujoreni din judeţul Giurgiu.

În apropierea acestor localităţi se află aerodromul de la Leţca Nouă.

La bordul avionului se aflau două persoane, iar aeronava nu avea un plan de zbor, potrivit primelor informaţii, citate de Antena 3.

Un elicopter SMURD a decolat şi caută epava.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au anunţat că pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă după amiază, despre faptul că o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbuşit în localitatea Letca Nouă.

Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate două maşini de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAV”, a transmis ISU Giurgiu.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri