Administrația Națională de Meteorlogie (ANM) a emis o avertizare meteo de cod portocaliu și cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi abundente care se vor manifesta în mai multe județe ale țării.

ANM: Cod portocaliu de ploi

În intervalul 1 septembrie, ora 10:00 – 2 septembrie, ora 21:00, ANM a emis un cod portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată. În Banat, Oltenia și local la munte, în Transilvania și Crișana vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...80 l/mp.

După caniculă, vin ploile. Mai multe județe se află sub cod portocaliu de ploi abundenteSursa foto: meteoromania.ro

Cod galben de averse pentru nordul țării

ANM a mai emis o avertizare meteo de ploi abundente pentru județele din nordul și nord-vestul țării, dar și pentru județele Harghita, Covasna, Brașov, Bacău, Vrancea, Argeș și Teleorman. În Banat, Oltenia și local la munte, în Transilvania și Crișana vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...80 l/mp.Avertizarea e valabilă în perioada 01 septembrie, ora 10:00 – 02 septembrie, ora 21:00.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri