Cum ar fi dacă v-am spune că, în ziua evenimentului vostru special, tot ce trebuie să faceți este să fiți relaxați și să vă bucurați de fiecare moment, știind că echipa Atelierului Mousserie se ocupă de sweet corner-ul vostru?

Știm, sună puțin prea bine pentru a fi adevărat, însă devotamentul nostru și atenția sporită la detalii, de care am dat dovadă pentru zecile de Candy Bar-uri pe care le-am onorat, vă vor convinge de profesionalismul nostru. Prin urmare, ne vom ocupa cu minuțiozitate de transportul și de amenajarea Candy Bar-ului, de oglindirea ideală a dorințelor și precizărilor voastre în fiecare produs prezentat. Povestea voastră va fi transpusă în fiecare detaliu al produselor din Candy Bar. Un element deosebit de important, artistic și delicios, Candy Bar-ul reprezintă sursa de energie dulce, care va însufleți evenimentul mult visat.

Ce ne recomandă pe noi? Sunt câteva aspecte care ne-au fost comunicate de-a lungul a multor evenimente la care am participat prin produsele noastre: promptitudinea de care am dat dovadă de fiecare dată; echipa de consilieri cu viziune, deschisă la propuneri și care este mereu dornică de a discuta cu clienții și de a concepe tabloul de Candy Bar perfect pentru fiecare dintre voi; disponibilitatea noastră de a programa degustări, de a alege – împreună cu voi – produsele perfecte sau decorurile ideale pentru evenimentele voastre; dorința aprigă de a atinge perfecțiunea prin fiecare lucru care se află sub influența Atelierului Mousserie; zâmbetele sincere și pline de bucurie ale clienților, atunci când văd masa de Candy Bar amenajată și fiecare produs plasat la locul său; sutele de feedback-uri pozitive și recomandări sincere primite din partea clienților noștri care, cu timpul, ne-au devenit prieteni.
În lumea dulcelui totul poate părea la fel, comun. Însă, produsele noastre se diferențiază prin gust și prin aspect – arome echilibrate, uneori inedite, explozii de savoare care vă vor face să doriți mai mult, gusturi inconfundabile care produc dependență (dulce, o să vă placă tare!), decoruri desprinse din imaginația clientului, reproduse întocmai, personalizări aparte și aranjamente de vis!
Prin produsele noastre, ne dorim să emanăm originalitate, eleganță, juvenilitate, acolo unde este cazul, și de fiecare dată, bun gust. În tot – ingrediente, produse finale, aspect.
Știm că, printre cele mai dificile „sarcini” este aceea de a alege meniul, ținând cont de preferințele fiecărui invitat și de dorințele proprii. Din acest motiv, sectorul dulce al evenimentului vostru se va bucura de varietatea de produse care sunt cuprinse în ofertele noastre. Acestea cuprind gusturi cât mai diverse și se asigură că fiecare invitat va fi încântat de prăjiturile one bite.
Ceea ce noi vă propunem este o selecție de deserturi franțuzești, realizate artizanal de cofetari cu expertiză în domeniu. Astfel, produsele pe care le veți regăsi pe masa de Candy Bar sunt următoarele: macarons delicioși, tarte cu ciocolată, tarte cu vanilie și fructe proaspete sezoniere, tarte cu lămâie și decor de bezea fină, cheesecake copt, foarte cremos, choux de neuitat, cake pops mirifice, pavlova minunată cu cremă de mascarpone și decor de fructe, panna cotta fresh, gustul la care nu veți putea renunța, verine (mousse la pahar) din compoziții alese de voi.
Lăsați-vă purtați în lumea dulce a produselor noastre și alegeți cea mai bună variantă pentru îndeplinirea dorințelor voastre!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri