Meteorologii prognozează o vreme călduroasă în zona Municipiului Bucureşti, vineri şi sâmbătă, dar vor fi perioade şi de instabilitate atmosferică pe parcursul nopţilor.

Astfel, în intervalul 9 septembrie, ora 10:00 - 10 septembrie, ora 9:00, în Capitală, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura minimă va fi de 16 - 18 grade, conform Agerpres.ro.

Totodată, sâmbătă, între orele 9:00 - 22:00, regimul termic va fi în continuare cald. Cerul va avea înnorări temporare, iar la începutul şi spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29 - 30 de grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de ploi şi vijelii, valabilă până sâmbătă seara în 19 judeţe, cu perioade în care vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi local 25 - 30 litri/mp şi pe arii restrânse 40 - 50 litri/mp.

Codul galben de vreme instabilă vizează judeţele Botoşani, Iaşi, Suceava, Neamţ, Harghita, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Gorj şi Mehedinţi.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri