Un accident cumplit a avut loc astăzi în centrul Clujului. Un tânăr a murit după ce a intrat cu viteză într-un stâlp.

BMW-ul tânărului a intrat într-un stâlp, autoturismul fiind despicat în două. Martorii au declarat pentru că acul kilometrajului s-a oprit la 180 km/h.

Polițiștii clujeni au transmis că ancheta este în desfășurare și atunci va fi stabilită viteza cu care a condus tânărul.

„În jurul orei 06.00, pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

În urma impactului mașina a fost tăiată la propriu în două de către stâlp. Din nefericire, tânărul a fost găsit mort încarcerat în mașină.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani. Misiunea pompierilor se va încheia în scurte momente, traficul fiind blocat în zonă”, a transmis ISU Cluj.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri