Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30.09.2022 (începând cu ora 21.00) – 06.10.2022 (ora 04.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Str. Brașov/ Piața Drumul Taberei, conform unui comunicat al Societății de Transport Public București Ilfov (TPBI).

Pentru preluarea călătorilor, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Linia 41 este una dintre cele mai utilizate linii de tramvai din Capitală, ajungând în unele dintre cele mai accesate zone la orașului. Traseul 41 este: Piața Presei, Agronomie, Cașin, Bd. Ion Mihalache, Pasaj Grant, Șos. Crângași, Piața Crângași, POD Ciurel, Orșova, Bd. Uverturii, Bd. Timișoara, Drumul Taberei, Parc Drumul Taberei, Brașov și Ghencea.

Obiective importante întâlnite pe traseul sau în zona liniei: complexul hotelier World Trade Center, Institutul Agronomic, Biserica Cașin (în apropiere se află și Arcul de Triumf), Institutul de Cercetare și Proiectare în Informatică (ICI), Podul Grant, Teatrul Giulești și stadionul Giulești, ștrandul Ciurel, pasajul Lujerului, stadionul Steaua.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri