Nu ești niciodată prea bătrân pentru un Happy Meal sau, cel puțin, pe asta se bazează McDonald’s. Lanțul de restaurante fast-food a anunțat planurile de a introduce mese pentru adulți - complet cu o jucărie gratuită - într-o inițiativă concepută pentru a aminti de nostalgia celebrelor cutii de carton roșii ale restaurantului.

Cutia Cactus Plant Flea Market este o colaborare între McDonald’s și celebrul brand de îmbrăcăminte stradală și va fi lansată în magazinele participante începând cu 3 octombrie, scrie CNBC.

Spre deosebire de elementele mai mici din meniu incluse în clasicul Happy Meal, acesta va conține fie un Big Mac, fie un McNuggets de pui din 10 bucăți, precum și un suc și cartofi prăjiți. În interiorul cutiei va fi, de asemenea, una dintre cele patru figurine de colecție ale mascotelor McDonald’s: Grimace, Hamburglar și Birdie, precum și un Cactus Buddy.

„Luăm una dintre cele mai nostalgice experiențe McDonald’s și o reambalăm într-un mod nou, relevant pentru fanii noștri adulți”, a declarat Tariq Hassan, directorul de marketing al McDonald’s, într-un comunicat.

În 2020, a lansat un combo inspirat de comanda preferată a rapperului Travis Scott și a fost atât de popular încât a făcut ca unele restaurante să rămână fără burgeri Quarter Pounder, a raportat CNBC la acea vreme.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri