Printre clienții companiei de recuperare creanțe KRUK România se numără și români care nu și-au mai plătit abonamentele la furnizorul serviciilor de telefonie.

Este recomandat ca aceștia să ia legătura direct cu reprezentanții companiei de recuperare, nu să caute discuții pe forum între cei cu datorii la KRUK. În funcție de modul de plată al datoriei, aceștia pot primi mai multe avantaje personalizate pe care le află numai contactând prin canale oficiale firma. Pe forumuri, identitatea reală a utilizatorilor nu poate fi stabilită și nu se poate spune dacă vorbesc din propria experiență sau povestesc variata interpretată a unei alte cunoștințe.

Avantaje pe platforma pentru plata online a datoriilor

e-kruk.ro este platforma pentru plata online a datoriilor unde clienții află totul despre restanțele lor: valoarea totală rămasă de plată, dacă este în stadiu amiabil sau în executare silită, etc. eKRUK oferă mai multe avantaje, printre care:

  • Avantajul 1: posibilitatea de a contacta online pe chat reprezentanții companiei și a negocia datoria. Este util de știut că oamenii cu datorii care plătesc integral datoria pot beneficia de un anumit discount.
  • Avantajul 2: pe eKRUK, plata datoriilor în pandemie se face în siguranță, cu cardul, la orice oră și de oriunde s-ar afla clientul. Nu trebuie să se deplaseze în spații aglomerate într-un interval orar limitat.
  • Avantajul 3: eșalonarea datoriei în rate personalizate. Atunci când suma restantă este mare, clienții se pot folosi de contul lor eKRUK pentru a stabili rate lunare în funcție de situația lor financiară. Tot ei stabilesc și scadența ratei lunare. Această eșalonare se oficializează prin semnarea unui angajament de plată prin care clienții își asumă faptul că vor plăti rata lunară într-o anumită perioadă de timp.
  • Avantajul 4: Compania de recuperare datorii organizează adesea concursuri pentru clienții care aleg să plătească online datoria. De exemplu, concursul “1 plată, 1 șansă” are loc până pe 16 noiembrie 2022 și participanții pot câștiga vouchere de cumpărături online în valoare de 500 lei fiecare. Pe 17 noiembrie, de Ziua fără Datorii, este extras marele câștigător căruia i se va șterge întreaga datorie. În luna decembrie este așteptat un nou concurs cu premii. Toate aceste detalii sunt anunțate de fiecare dată pe eKRUK și prin alte canale oficiale de comunicare ale companiei.

Platforma eKRUK le permite clienților să dețină controlul asupra datoriei lor, cât timp aleg să coopereze amiabil. Altfel, chiar și câteva facturi neplătite la abonamentul de telefonie pot atrage executarea silită. Nu trebuie să se ajungă în acel punct, având în vedere toate avantajele menționate mai sus și confirmate de alți clienți care au scăpat deja de datorii:

“Vă mulțumesc din suflet, datorită platformei și a tot ceea ce înseamnă KRUK, am reușit să scap de o parte din datoriile care îmi necăjesc viața, vă mulțumesc și multă sănătate”, le transmite angajaților un client mulțumit.

Sursa foto: ro.kruk.eu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri