Organizată de 13 asociații europene majore din industria jocurilor de noroc, printre care și EGBA (European Gaming & Betting Association), European Safer Gambling Week a atras din nou atenția atât jucătorilor cât și operatorilor din întreaga Europă asupra stopării și prevenirii oricăror posibile probleme cauzate de jocurile de noroc în mediul online și offline.

Evenimentul din acest an, cel de-al treilea sub această denumire și al cincilea din istorie (inițial s-a numit Responsible Gaming Week), a inclus în perioada 17 - 23 octombrie o serie impresionantă de activități în mai multe țări din Europa, printre care UK, Belgia, Suedia, Malta, Gibraltar, Țările de Jos, Letonia, Norvegia, Portugalia și Irlanda.

European Safer Gambling Week este un eveniment care are în centrul atenției creșterea gradului de conștientizare cu privire la siguranța jocurilor de noroc, iar printre temele abordate în acest an s-au numărat:

  • Minimising Gambling-Related Harm: Contributing To A Better Understanding Of Problem Gambling In Europe
  • Safer gambling in Sweden
  • CEST When Safer Gambling Becomes Personal: an unfiltered account by a former compulsive gambler
  • Responsible gambling: Link between industry and academia – Webinar
  • Responsible Gaming, with former addict Arne Nilis
  • Self-exclusion register in Latvia: present and future
  • Monitoring Customer Behaviour: Harnessing Data And Technology To Support Safer Online Gambling
  • Podcast with Adam Reuterswärd, expert-by-experience and representative of Spelfrihete
  • Operator best practice – safer gambling initiatives in 2022
  • Responsible gaming in Portugal
  • UK safer gambling charity updates
  • Sports Betting Integrity, with Program Manager Chiel Warners
  • Betting integrity and consumer protection
  • Online consumer protection: How to promote a safer internet in the EU
  • Academia and industry collaboration in the responsible gambling field
  • European Safer Gambling Week recap with NOGA’s Peter-Paul de Goeij and Eric Konings, and EGBA’s Maarten Haijer.

Directorul executiv BGC, Michael Dugher a declarat:

„În timp ce industria de gambling se concentrează tot mai mult pe creșterea siguranței jucătorilor pe tot parcursul anului – aspect evidențiat și de reducerea ratei naționale a problemelor cauzate de jocuri de noroc la 0,2% – evenimentul permite acestui sector să evidențieze focusul din ce în ce mai accentuat asupra prevenției în materie de posibile probleme legate de jocurile de noroc.”

NetBet, primul operator licențiat ONJN, monitorizează cu mare atenție Jocul Responsabil și pune la dispoziția jucătorilor o mulțime de instrumente utile

Când vine vorba despre jocuri de noroc, regula de aur este ca ele să rămână mereu în sfera divertismentului. Câștigurile, atunci când apar, sunt binevenite, însă nu trebuie urmărite cu orice preț, iar sumele pe care le joci la cazino sau pariuri sportive trebuie să fie desprinse din bugetul lunar alocat distracției.

Nu trebuie uitat în niciun moment faptul că jocurile de noroc nu reprezintă, sub nicio formă, un mod de a face bani. Da, se pot câștiga sume uriașe, în special din jackpoturi progresive așa cum este cel acordat la jocurile de cazino, însă este cât se poate de indicat să iei în calcul că poți pierde sumele jucate la orice sesiune și acestea să fie doar cele pe care ți le poți permite.

Totuși, există mereu posibilitatea ca unii jucători să dezvolte diverse probleme legate de jocuri de noroc, astfel că NetBet acordă o atenție cât se poate de mare Jocului Responsabil, oferind clienților săi posibilitatea de a-și personaliza contul astfel încât să evite orice fel de probleme.

  • Poți limita sumele depuse zilnic, săptămânal sau lunar
  • Poți activa un Timer de sesiune care te va deconecta în mod automat după perioada de timp stabilită - între 10 și 120 de minute.
  • Îți poți suspenda accesul la cont pe o perioadă de timp limitată - 24 de ore, 48 de ore, 7 zile sau 30 de zile.
  • Poți seta limite de pierdere zilnice, săptămânale sau lunare
  • Mai mult decât atât, ai posibilitatea să te auto excluzi pe 6 luni, 1 an, 3 ani, 5 ani sau chiar definitiv

NetBet investește în permanență în modernizarea sistemelor de securitate, astfel încât siguranța clienților să fie la cel mai înalt nivel din toate punctele de vedere. Fiecare cont nou este verificat, iar tehnologiile de criptare utilizate pentru siguranța datelor personale și a tranzacțiilor financiare sunt de la provideri recunoscuți din această industrie.

Sursa foto: Safer Gambling Week

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri