Înotătorul român David Popovici a ratat de puțin o clasare pe podium la Campionatele Mondiale de Bazin Scurt de la Melbourne, într-o cursă câștigată de rivalul său Kyle Chalmers.

David Popovici a început cursa pe culoarul al doilea, unul care nu-l avantaja, dar a avut și un start de cursă slab. Deși în marea parte a cursei s-a aflat pe locul 7, românul a reușit să recupereze în forță pe final și a încheiat pe locul 4, cu un timp de 45,54 secunde.

Cursa a fost câștigată de rivalul lui Popovici și favoritul în această probă, australianul Kyle Chalmers, 24 de ani, care a încheiat cu un timp de 45,15 secunde. Argintul a revenit francezului Maxime Grousset, iar bronzul a fost obţinut de italianul Alessandro Miressi.

David Popovici și Kyle Chalmers, sunt deținătorii recordurilor mondiale în bazin olimpic, respectiv în bazin scurt la 100 metri liber.

David Popovici va mai lua startul la Melbourne şi în proba de 200 m liber, după ce la 400 m liber nu a trecut de serii, timpul de 3:58.48 min. fiind insuficient pentru accederea în actul final.

Sursa foto: David Popovici / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri