Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că lucrările în Parcul Cișmigiu vor continua și pe timpul iernii, iar reabilitarea podului mare se apropie de finalizare.

„Continuă lucrările în Parcul Cișmigiu chiar și în sezonul rece. Proiectul care vizează reabilitarea Podului Mare este executat în proporţie de peste 80%, în prezent fiind realizate lucrări care nu sunt influenţate de temperaturile scăzute, precum: montarea pietrei cubice, realizarea cofrajelor pentru rigole ape pluviale şi finalizarea elementelor decorative în atelier”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Edilul general al Capitalei a mai anunțat că, potrivit contractului, proiectul urmează a fi finalizat în luna martie 2023.

Totodată, am realizat expertiza Podului de Nuc și vom demara anul viitor, prin Alpab, instituție coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, lucrările pentru consolidarea şi reabilitarea acestuia.

De asemenea, pe parcursul ultimei luni, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement a înlocuit peste 100 de indicatoare şi plăcuţe informative.

Sursa foto: Primăria Municipiului București / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri