Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că a atribuit contractul pentru elaborarea unui master plan pentru piste de biciclete la nivelul Municipiului Bucureşti.

În cadrul procedurii de atribuire, a fost desemnată câştigătoare oferta prezentată de F.I.P. Consulting SRL, valoarea contractului fiind de 530.000 lei fără TVA, iar termenul de elaborare de 12 luni, a transmis edilul, pe Facebook.

"Prin acest document strategic, vor fi stabilite direcţiile de dezvoltare a infrastructurii aferente utilizării bicicletei ca mod de transport alternativ urban şi vor fi identificate traseele optime pentru realizarea unei reţele extinse de piste pentru a încuraja utilizarea bicicletei, concomitent cu crearea infrastructurii necesare. (...) În elaborarea Master planului, se vor avea în vedere atât aspecte de utilitate, cât şi de turism. Astfel, reţeaua de piste pentru biciclete va trebui să fie conectată cu pistele deja existente sau în curs de execuţie şi să facă legătura între zonele rezidenţiale şi zonele principale de interes precum locuri de muncă, de educaţie, zone comerciale, instituţii, dar şi cu localităţile şi platformele industriale limitrofe Capitalei", a precizat Nicuşor Dan.

F.I.P. Consulting S.R.L. este controlată de Radu Andronic, fost consilier în Ministerul Comunicaţiilor sub mandatul lui Valerian Vreme.

În perioada 2012-2014, Andronic a deținut poziții de conducere în Ministerul Transporturilor, CNAIR și CFR SA, iar din 2014 s-a specializat pe servicii de consultanță în mobilitate urbană, planificarea mobilității, proiectare și consultanță pentru proiectele de investiți ale autorităților publice locale și consultanță pentru sisteme de transport public local.

În prezent, FIP Consulting ofera servicii integrate de consultanță și proiectare pentru zeci de municipalități din România.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că valoarea totală estimată pentru acest proiect se ridica, inițial, la circa 840.000 lei fără TVA. Acum, contractul a fost atribuit pentru 530.000 lei fără TVA.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri