Atunci când Crăciunul s-a terminat, multă lume preferă să rămână puțin în atmosfera de sărbătoare doar fiindcă nu are ce să facă cu bradul. Dacă locuiești în București și nu vrei să ajuți la popularea trotuarelor cu brazi, Primăria Sectorului 6 organizează colectarea lor gratuită, pe toată durata lunii ianuarie.

Conform Primăriei sectorului 6, există trei opțiuni:

1. În weekend, la ghena din fața blocului sau la poarta casei

În cazul persoanelor care locuiesc la bloc, brazii se pot lăsa în fața ghenei imobilului, iar cei care locuiesc la casă pot lăsa brazii în fața porților.

Firma de salubritate va aduna brazii în fiecare weekend al lunii ianuarie 2023, în zilele de vineri și sâmbătă: 6-7, 13-14, 20-21 și 27-28. Așadar, pomul de Crăciun trebuie scos din casă doar la final de săptămână.

2. Duși la punctele fixe de colectare, oricând, la orice oră

În afara programului de colectare de la asociațiile de proprietari și de la locuințele unifamiliale, cetățenii Sectorului 6 care preferă să despodobească brazii în timpul săptămânii îi pot duce și lăsa, tot gratuit, la cele 11 puncte de colectare selectivă a deșeurilor. Acolo, programul este 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Iată lista acestor puncte!

Cartierul Drumul Taberei

Centrul nr. 1 – str. Valea Ialomiței intersecție cu str. Poarta Sărutului;
Centrul nr. 2 – str. Pasărea în Văzduh intersecție cu str. Pupăza cu Moț;
Centrul nr. 3 – str. 1 Mai nr.57-59 (parcare lateral Auchan);
Centrul nr. 6 – str. Valea Argeșului (capăt troleibuz);
Centrul nr. 7 -Bd. Timișoara nr. 35;
Centrul nr. 11 – Bd Drumul Taberei intersecție cu str. Târgul Neamț.

Cartierul Militari

Centrul nr. 5 – str. Fabricii intersecție cu str. Apeductului;
Centrul nr. 9 – str. Liniei intersecție cu str. Timonierului;
Centrul nr. 10 – str. Performanței nr 45.
Cartierele Crângași și Giulești

Centrul nr. 4 – str. Giulești vis-a-vis de Institutul Pasteur;
Centrul nr. 8 – Piața Crângași, în spate la TIP-TOP.

3. În orice zi, la alegerea asociațiilor de proprietari

Asociațiile de proprietari care se organizează, strâng mai mulți brazi și vor colectarea lor din fața blocurilor în altă zi din timpul săptămânii, pot contacta operatorul de salubritate la dispeceratul non-stop 0757 024 222 și stabili o zi și un interval orar.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri