Primăriile sectoarelor 2 şi 3 anunţă că operatorii de salubritate din cele două unităţi administrative vor colecta brazii de Crăciun şi fac apel la cetăţeni să nu-i arunce la întâmplare.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, afirmă că brazii vor fi strânşi în zilele de 7 şi 8 ianuarie, respectiv 14 şi 15 ianuarie.

"Nu aruncaţi la întâmplare brazii de Crăciun! La început de an, fac un apel la dumneavoastră să nu lăsaţi oriunde brazii de Crăciun. Am vorbit cu operatorul de salubritate şi în zilele de 7 şi 8 ianuarie, respectiv 14 şi 15 ianuarie, începând cu ora 8,00, va strânge gratuit brazii depozitaţi în punctele de ridicare a fracţiei uscate, cu maşini pregătite să transporte doar bio-deşeu. Vă rugăm să nu lăsaţi podoabe sau resturi de beteală/ornamente în brazi. Brazii vor fi tocaţi şi vom folosi amestecul în compost/îngrăşământ natural pentru spaţiile verzi şi parcuri", a scris Mihaiu pe Facebook.

Primăria Sectorului 3 a pus la dispoziţie mai multe nume de telefon unde oamenii pot obţine informaţii despre procedura de colectare a brazilor.

"Pentru cei care au început să despodobească brazii, modul în care debarasăm aceşti brazi este acelaşi ca în anii trecuţi. Îi depozităm, pe cât posibil grupat, în zona ghenelor de gunoi, iar colegii de la Direcţia de Salubritate care adună resturile vegetale îi vor ridica. Foarte important, NU îi depozitaţi pe domeniul public, la întâmplare", a transmis Primăria Sectorului 3 pe Facebook.

Recent, și primăria sectorului 6 a anunțat că organizează colectarea gratuită a brazilor, pe toată durata lunii ianuarie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri