Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii joi dimineață, pe sensul dinspre Bulevardul Marăsesti către Piaţa Universităţii.

UPDATE 11:20 Poliștii au dezumflat roțile camionului și astfel l-au putu tracta în afara pasajului, blocând însă temporar sensul dinspre Berceni spre Piața Universității.

Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii joi dimineață. Practic, vehiculul a intrat în pasaj, dar a rămas înțepenit, din cauza înălțimii, iar acum nu mai poate fi deblocat. Se circulă doar pe banda a doua, în acest moment. Echipajul de poliție locală care stau de pază la intrarea în pasaj nu ar fi reușit să-l facă pe șofer să se oprească.

Cu doar o zi înainte, în pasaj a început să plouă. Primăria Sectorului 4 a afirmat că nu există nici o avarie și că este posibil că această problemă să fie de la compania de apă. ApaNova a anunțat însă că nu s-a semnalat nicio avarie.

Cel mai grav incident din Pasajul Unirii a avut loc pe 23 decembrie, la intrarea în Pasajul Unirii, fiind implicat un autocar cu turişti greci, s-a soldat cu 21 de răniţi şi o persoană decedată. Autovehiculul a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea Pasajului Unirii, iar acesta a căzut peste plafonul autocarului, turtindu-l. Inspectoratul de Stat în Construcţii ar fi precizat, în urma unui control, că "totul este în regulă" cu o lună înainte de acest accident, a afirmat primarul general Nicușor Dan.

Incidentele care au avut loc constant în pasaj par să aibă drept cauză înălțimea acestuia, în urma renovării care a costat 12 milioane de euro. Potrivit Primăriei Sectorului 4, limitatorul este pus la 3,52 de metri, iar înălțimea Pasajului Unirii, după renovare, este de 3,69 de metri. Tot primăria afirma și că ”a devenit cel mai sigur tunel rutier, din punct de vedere al infrastructurii din România, dar şi cel mai tehnologizat din ţară”.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri