Weekendul se apropie cu pași repezi, iar Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo. Iată cum va fi vremea în perioada 13- 15 ianuarie, adică începând de azi până duminică.

Cum va fi vremea azi

Astăzi, vremea se va menține închisă în sudul-estul și centrul țării unde va persista ceața, burnița, dar și ploaia slabă și poleiul. Cerul va fi variabil, însă seara și noapte va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, temperaturile maxime se vor situa între 1 și 10 grade Celsius, iar cele minime între -3 și 4 grade Celsius.

prognoza meteo ANM 13-15 ianuarie 2023Sursa foto: Unsplash

În București avem vreme închisă, cu nebulozitate și posibil burniță, iar noaptea va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi de 4-6 grade, iar cea minimă de 0-2 grade.

Cum va fi vremea sâmbătă, 14 ianuarie

Sâmbătă vremea se va menține închisă, va ploua în Vestul și nord-vestul țării, pe arii restrânse în centru și sud-est și cu totul izolat în vest. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari vor fi ninsori. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 1 -8 grade Celsius, iar valorile minime nu vor depăși -2 și 3 grade Celsius. Va fi ceață în regiunile extra-carpatice și în Transilvania.

În București vremea va fi închisă, cu nebulozitate joasă și probabilitate ridicată de burniță sau de ploaie slabă. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 0-2 grade. Dimineața și noaptea este posibil să se formeze ceață.

Citește și: Cum va fi vremea în lunile ianuarie și februarie

Cum va fi vremea duminică, 15 ianuarie

Duminică, în regiunile vestice și nordice se va înnora treptat și pe arii restrânse va ploua slab, iar în zonele montane aferente vor fi mai ales ninsori. În rest, cerul va avea înnorări temporare, iar dimineața și noaptea va fi nebulozitate stratiformă sau ceață, asociate cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3-4 grade, iar cele minime între -8 și 5 grade Celsius.

În București, cerul va avea înnorări temporare și posibil va burnița. Vântul va sufla slab pânp la mdoerat. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de -4 și -1 grad.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri