Mall-urile cu locuri de joacă din București nu sunt puține, cei mici având la dispoziție o mulțime de activități pe care le pot face în locurile de joacă puse la dispoziție de mall-uri precum Park Lake, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza, Promenada Mall, Veranda Mall, București Mall și Plaza România.

Locuri de joacă pentru copii - AFI Cotroceni

Gymboland

Părinții nu duc lipsă de opțiuni în ce privește locurile de joacă în AFI Cotroceni, mallul bucureștean punându-le acestora la dispoziție ținutul Gymboland, unde cei mici sunt invitați să se aventureze.

Astfel, spun reprezentanții AFI Cotroceni, fie că cei mici se imaginează pirați, navigând pe cele mai adânci mări în căutarea celor mai ascunse comori, ori exploratori iscusiți descoperind noi tărâmuri, aici își pot da frâu liber imaginației.

De asemenea, spun aceștia, structura modulară Gymboland abundă de elemente dedicate copiilor de toate vârstele – jucării moi, gonflabile, tobogane, trambuline, piscine și tunuri cu bile – iar pentru cei mai îndrăzneți este disponibil și un lac, cu bărcuțe electrice ușor de manevrat.

Zorky’s Planet

În cadrul AFI Cotroceni este disponibil încă un loc de joacă: Zorky's Planet, care oferă singurul roller coaster din Europa de Est amplasat într-un mall, dar și jocuri mecanice, bumper-cars și simulatoare.

De asemenea, spun cei de la AFI Cotroceni, Zorky‘s Planet se diferențiază de alte locuri de joacă indoor nu numai prin suprafață, ci și printr-un mix de atracții care îi oferă titulatura de „family entertainment center“.

Sursă foto: AFI Cotroceni

loc de joaca AFI Cotroceni

Ice Rink

Oferta de locuri de joacă din cadrul mallului AFI Cotroceni le propune copiilor, bineînțeles, și cunoscutul patinoar „Cotroceni on ice“, ce a fost construit în anul 2009 de către grupul german Ice Business.

Acesta are o suprafață de 800 mp și este deschis în fiecare zi, indiferent de sezon, îmbinând distracția cu activitatea fizică.

Opțiunile la “Cotroceni on ice” sunt numeroase în ceea ce privește sporturile pe gheață: cursuri de patinaj pentru copii, antrenamente de hochei sau de curling, opțiunea închirierii patinoarului pentru diferite evenimente speciale, zile de naștere, campanii, concursuri, concerte pe gheață etc.

Sursă foto: AFI Cotroceni

patinoar AFI Cotroceni

Reprezentanții AFI Cotroceni dau de asemenea asigurări că patinoarul este cât se poate de sigur, deoarece personalul special instruit se află în permanență pe patinoar alături de cei mici pentru a preintâmpina orice incident.

Locuri de joacă pentru copii Sun - Plaza

Sun Plaza găzduiește un nou loc de joacă Gymboland, unde copiii pot descoperi universul lui Pogonici.

Astfel, noua locație Gymboland din Sun Plaza, spun reprezentanții mallului, stimulează imaginația celor mici și îi introduce în lumea fascinantă a jocurilor arcade.

Designul inovator al locului de joacă este completat de aparatele de jocuri și de ecranele interactive, care le vor permite celor mici să câștige o serie de premii.

Locuri de joacă pentru copii - Mega Mall

Conceptul Gymboland este prezent de asemenea și în Mega Mall, promițând, în cuvintele reprezentanților mallului, "viitorul în materie de entertainment interactiv".

Aceștia mai spun și faptul că atât designul planificat în detaliu, cât și echipamentele, constituie elemente-surpriză, fie că este vorba despre jocuri activate prin senzori de mișcare, ori despre arena de sărituri, prima de acest gen dintr-un centru comercial.

Sursă foto: Mega Mall

loc de joaca Mega Mall

De asemenea, copiii vor avea oportunitatea de a își sărbători ziua de naștere în zona special dedicată, prin spectacole interactive.

În plus, Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, punând la dispoziția copiilor metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Programul Gymboland Mega Mall:

Luni - Sâmbătă : 10:00-22:00
Duminică : 10:00-22:00

Telefon: (+4)0756.060.007 (+4)0756.060.008

Email: mega@gymboland.ro, managermega@gymboland.ro

Locuri de joacă pentru copii Promenada Mall

Nici Promenada Mall nu duce lipsă de locul de joacă-concept Gymboland.

Pornind de la ideea că jocul stă la baza învățatului, Gymboland Promenada Mall încearcă să încorporeze aceste două principii în mijloacele de petrecere a timpului liber.

Astfel, spun reprezentanții mall-ului, utilizarea echipamentelor variate – caruselul, trambulina complexă, structura modulară cu labirinturi, tobogane, tunuri și piscine cu bile – reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea motricității.

Mai mult, Gymboland pune la dispoziția copiilor și o miniaturizare a vieții de zi cu zi – aceștia având în acest fel ocazia de a se identifica cu părinții și chiar de a se simți mai aproape de ei. Astfel, pot să experimenteze o sesiune de cumpărături într-un mini-market, ori un episod din bucătăria personală.

Însă Gymboland anticipează și nevoile părinților, organizând aniversări. De asemenea, într-un spațiu destinat exclusiv acestor evenimente, părinții pot la rândul lor servi o cafea, sau interacționa cu ceilalți părinți.

Programul Gymboland Promenada:

Luni - Sâmbătă : 10:00-22:00
Duminică : 10:00-22:00

Telefon: (+4)0751777755

Email: promenada@gymboland.ro

Locuri de joacă pentru copii - Park Lake

În centrul comercial Park Lake este disponibil conceptul Kiddo Play Academy, care oferă următoarele locuri de joacă și moduri de petrecere a timpului liber:

  • City adventure - Un oraș în miniatură construit din piese moi de burete, pentru urcușuri și coborâri în completă siguranță, pe tunele și tobogane lungi;
  • Tots area - Copiii cu vârste sub 3 ani se pot distra cu puzzle-uri senzoriale, în mini-piscina cu bile, caruselul muzical sau sărind pe pianul cântăreț;
  • Show time - Locul unde micile star-uri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri în fața prietenilor;

Sursă foto: Park Lake

loc de joaca Park Lake

  • Art smart - Micii artiști sunt încurajați să își exprime creativitatea cu o gamă largă de ustensile și o mini expozitie unde talentul să le poată fi admirat;
  • Kinetic sand - Un spațiu unde, cu ajutorul nisipului kinetic, cei mici pot modela diverse forme, dezvoltându-și capacitățile senzoriale;
  • Cool bricks - Cei mici au la dispoziție o mulțime de piese colorate cu care să inventeze mașini sau mori de vânt;
  • Construction zone - Spațiu dedicat micilor arhitecți, în care aceștia își pot lăsa creativitatea să zburde construind orice își imaginează din piesele albastre ingenioase într-un mini-șantier;
  • Jumpin’ - Activitate pentru cei mai energici copii. Astfel, micuții jucători sar peste coarda din laser pentru a aprinde literele cuvântului ‘Jackpot’, iar atunci când acesta se luminează complet sunt câștigători;
  • Supermarket - Micutii își vor explora imaginația jucând rolurile de casier, client dar și bucătar, în timp ce socializează cu alți “adulți în devenire”;
  • Mini bowling - Pistă de bowling special gândită pentru copii, cu pardoseală nealunecoasă și bări ajutătoare ce încurajează spiritul de competiție;
  • Laser maze - Micii ninja îsi vor testa reflexele și agilitatea împotriva timpului, strecurându-se printr-o pădure de raze laser, precum eroii din filme;

Sursă foto: Park Lake

loc de joaca Park Lake

  • Augmented reality wall- Prima platformă interactivă pentru pereți de cățărare, această tehnologie mereu în schimbare încurajând copiii să facă mișcare inteligentă;
  • Climbing mania - Micii cățărători se vor întrece cu prietenii până în vârful pânzei de păianjen și vor păși pe "cel mai înalt zgârie-nori";
  • Escape rooms - Folosind intuiția si inteligența colectivă a echipei, cei mici vor descifra toate indiciile pentru Magic School sau Super hero Boot Camp;
  • Party city - Spațiu gândit pentru organizarea de petreceri sau evenimente pentru școală sau firmă.

Locuri de joacă pentru copii - Băneasa Shopping City

Conceptul Kiddo Play Academy este prezent și în mallul Băneasa Shopping City, oferind aceleași facilități.

Locuri de joacă pentru copii - Plaza Romania

Mall-ul Plaza Romania le oferă celor mici conceptul Fun Planet.

Locul de joacă, construit pe conceptul „Jungle”, ofera modalități de distracție copiilor cu vârste cuprinse între 3-12 ani.

Este echipat cu numeroase tobogane, labirinturi, piscine cu bile, perete de cățărare, trambulină și mai ales tiroliană.

Sursă foto: Plaza Romania

loc de joaca Plaza Romania

De asemenea, în această locație se pot organiza petreceri și aniversări în cursul cărora pot fi invitați animatori și diverse personaje din desene animate și filme pentru copii.

Nu în ultimul rând, Fun Planet colaborează cu firme de catering care pot asigura un meniu variat pentru copii.

Telefon: 0733175040

Locuri de joacă pentru copii - București Mall

Conceptul Fun Planet este de asemenea disponibil și în București Mall, oferind activitățile menționate mai sus.

Telefon: 0724927042

Locuri de joacă pentru copii - Veranda Mall

În Veranda Mall este prezent conceptul Astrokids, care oferă, conform reprezentanților mallului, "distracție spațială".

Astfel, aici cei mici vor găsi simulatoare video, shootere, jocuri distractive pentru întreaga familie, premii, jocuri de îndemânare sau jocuri sportive.

Iată câteva dintre activitățile disponibile la Astrokids:

  • Cursă cu obstacole
  • Piscină cu bile cu jocuri interactive
  • Tunuri cu aer comprimat
  • Tub interactiv cu bile
  • Trambulină și coș de basket
  • Lego uriaș
  • Tobogane gigant
  • Tuneluri și căi multiple de acces.

Program Astrokids Veranda Mall:
Luni – Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 10:00 – 22:00
Duminică: 10:00 – 22:00

Prețuri acces playground:

Luni – Vineri: 45 lei
Sâmbatâ – Duminică: 50 lei

Telefon: 0770 554 439
Email: manager@astrokids.ro

Sursa foto: Shutterstock / kryzhov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri