Temperatura maximă în Capitală se va situa, marţi, în jurul valorii de 4 grade, iar în prima parte a zilei vor fi înnorări şi temporar va ninge slab, potrivit prognozei speciale emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 31 ianuarie, ora 10:00 - 1 februarie, ora 12:00. Prognoza contrastează însă cu situația din București unde, după numai câteva ore de ninsoare "slabă", traficul din oraș este din nou dat peste cap, iar nervii cetățenilor sunt întinși la maximum.

Potrivit specialiştilor ANM, în prima parte a zilei de marţi vor fi înnorări şi temporar va ninge slab, apoi cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de minus 6 - minus 5 grade, mai coborâtă până spre minus 9 grade în zona periurbană.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, de asemenea, o atenţionare meteo Cod galben de viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la peste 1.700 de metri, care va fi în vigoare până miercuri la prânz.

Astfel, începând de marţi, ora 10:00, până miercuri, ora 12:00, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini de peste 1.700 de metri, vor fi perioade cu viscol (rafale în general de 70 - 80 km/h), zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea redusă.

"La munte vor mai fi perioade cu viscol şi în zilele următoare. Local şi temporar în regiunile sud-vestice, iar miercuri (1 februarie) şi în cele centrale şi nord-estice, vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 50 - 55 km/h", spun meteorologii.

Judeţele ce se vor afla sub Codul galben de viscol sunt: Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Hunedoara, Vâlcea, Alba, Sibiu, Braşov, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri