Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei a anunțat că în acest an va începe reconfigurarea și reabilitarea a peste 70 de străzi de pe raza administrației sale, obiectivul pentru 2023 fiind punerea la punct a 10 cvartale care au nevoie urgentă de intervenții.

„Am o veste bună și una proastă. Încep cu cea bună: anul acesta vom intra tare pe sistematizarea străzilor din Sectorul 2. Vestea proastă e că: anul acesta vom intra tare pe sistematizarea străzilor din Sectorul 2. Avem 10 milioane alocați pentru acest capitol și dacă lucrurile merg bine vom suplimenta. Ce înseamnă asta?

Refacem marcajele. Înlocuim indicatoare deteriorate și le montăm pe cele lipsă. Asigurăm întreținerea stâlpișorilor de protecție existenți. Montăm limitatoare. Protejăm zeci de kilometri de trotuare cu stâlpișori. Suprailuminăm trecerile de pietoni periculoase pe timpul nopții. Obiectivul pentru 2023 e să punem la punct cele mai urgente 10 cvartale”. a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, lucrări vor fi efectuate pe mai mult de 70 de străzi pe care vrea le reconfigureze integral și le reabiliteze.

„Pe scurt, mai puțin haos și claxoane, mai multă vizibilitate în intersecții și siguranță pentru pietoni”, a mai spus Radu Mhaiu.

Sursa foto: Radu Mihaiu / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri