Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă, marţi, după producerea unui nou cutremur semnificativ, de 5,7 pe scara Richter, în Oltenia, Gorj, că nu există situaţii de pericol pentru populaţie, iar până la acest moment nu sunt persoane care să fi suferit vătămări.

"Cele mai multe apeluri au fost primite la ISU Gorj. Apelanţii sesizează diverse pagube (fisuri, căderi ţiglă de pe acoperiş). Pentru eficientizarea misiunilor de recunoaştere derulate în teren, ISU Gorj a suplimentat echipajele din tura de serviciu cu cel aflat în turele libere, din 3 subunităţi. Din informaţiile pe care le avem la acest moment, nu sunt persoane care să fi suferit vătămări. Totodată, nu există situaţii de pericol pentru populaţie", transmite IGSU, potrivit Agerpres.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 s-a produs, marţi, la ora locală 15,16, în Oltenia, judeţul Gorj, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) pe pagina sa de Facebook.

Seismul s-a înregistrat la o adâncime de 40 de kilometri şi a fost localizat la 102 km nord de Craiova, 120 km sud-vest de Sibiu şi 146 km vest de Piteşti.

Cutremurul a fost urmat într-un interval de aproape 15 minute de două seisme, cu magnitudini de 3,5 şi 3,4 pe Richter, conform INCDFP.

Luni a avut loc în aceeaşi zonă un cutremur cu magnitudinea de 5,2, la o adâncime de 16,5 kilometri. Acesta a fost urmat de trei replici, cu magnitudini de 2,4, 2,8 şi 3,4 pe Richter.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri