Echipajele pirotehnice au ajuns vineri la Ambasada Rusiei de la București după ce a fost găsit un plic suspect. Angajații Ambasadei au sunat la 112 după ce respectivul plic a ajuns în instituție.

Un plic suspect a fost găsit de autorități la Ambasada Rusiei în România. Specialiștii de Serviciul Români de Informații (SRI) și de la Poliția Română fac acum cercetări pentru a se vedea în ce context a ajuns respectivul plic acolo și ce poate conține, arată mai multe surse pentru G4Media.

”Va informăm că în această după-amiază, echipele pirotehnice ale SRI s au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedura standard în legătură cu un plic considerat suspect. În urmă unui control preliminar, acesta a fost ridicat și transportat în siguranță în vederea expertizării. Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanțe ce ar putea fi prezente. În acest caz SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne”, a anunțat SRI potrivit sursei citate.

Digi24 a transmis live că angajații Ambasadei au solicitat intervenția Poliției și a specialiștilor SRI, printr-un apel la numărul unic de urgență 112. În interiorul plicului se afla un praf alb care a a fost deja dus către expertiză la laboratoarele specializate pentru a se afla despre ce substanță este vorba.

-știre în curs de actualizare-

Sursa foto: Facebook / SRI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri