Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de intensificări ale vântului în cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, valabil în 12 martie, ora 4:00 - 15:00.

În judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Suceava, local şi temporar, vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55 - 70 km/h, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură vor fi cu rafale de peste 70 - 90 km/h.

De asemenea, în 12 martie, de la ora 4:00 la ora 10:00, va fi în vigoare un Cod portocaliu de intensificări susţinute ale vântului şi viscol puternic, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini de peste 1.500 m.

Aici vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale de peste 120 - 140 km/h, va fi viscol puternic şi vizibilitate extrem de scăzută.

Prognoza meteo în Capitală. Cum va fi vremea în București în weekendul 11 martie -12 martie

Vremea în București nu va fi, însă similară cu ce vedem în restul țării. Locuitorii Capitalei se vor bucura de o prognoză meteo mai apropiată de vremea de primăvară, potrivit prognozei meteo emise de ANM.

Sâmbătă, 11 martie, în București maxima zilei va fi de 15 grade Celsius, cu 40% șanse de precipitații și vânt ușor. Duminică, pe 12 martie bucureștenii vor avea parte de o vreme însorită, cu maxime care ajung la 10 grade Celsius, dar cu șanse extrem de reduse de ploie.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri