Horia Tomescu, viceprimarul general al Capitalei, a anunțat că lucrările primei reabilitări din istoria Podului Mare din parcul Cișmigiu se apropie de finalizare, acesta postând și câteva imagini cu stadiul lucrărilor.

„În următoarele zile finalizăm lucrările la Podul Mare din Cișmigiu, prima reabilitare de la construcția sa, în urmă cu peste 100 de ani. Această lucrare este o dovadă că Primăria Municipiului Bucureşti are capacitatea de a duce la bun sfârșit lucrări de refacere a patrimoniului cultural al orașului la standarde înalte de calitate, încadrându-se în termenul și bugetul propus”, a anunțat Tomescu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai spus că, de acum încolo, bucureștenilor le revine obligația de a proteja podul.

„Bucureștenii merită să vadă în sfârșit că se poate și altfel, fără hoție și fără lucruri de mântuială la preț de lux. De acum, ține de noi să protejăm lucrurile frumoase pe care orașul nostru le oferă, pentru a ne bucura de ele și a le păstra și pentru generațiile de după noi”, a mai spus viceprimarul.

Lucrările la Podul Mare din parcul Cișmigiu au fost demarate vara anului trecut, la începutul lunii august, așa că lucrările de reabilitare au durat aproape 9 luni.

Sursa foto: Horia Tomescu / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri