Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a vândut un autoturism Mercedes, care a aparținut fostului ministrul al Turismului, Elena Udrea, în încercarea de a recupera prejudiciile create Agenției Naționale de Turism.

Serviciul de Executări Silite și Cazuri Special Regional (SESCSR) București a vândut la a treia licitație, în data de 28.03.2023, autoturism Mercedes Benz S500, an de fabricație 2005, aparținând debitorului Udrea Elena, dosar. nr.1532/1/2015, preț adjudecare 25.400 lei (circa 4.950 de euro)”, se arată în anunțul oficial al autorităților.

Fiscul scosese la licitație un autoturism Mercedes Benz S500 de culoare neagră, care avea 201418 km parcurși, cu motor pe benzină, cutie de viteze și care a aparținut fostului ministru al Turismului pentru suma de 37.971 de lei, echivalentul a 7.675 euro.

ANAF scoate la licitație terenuri și mașini ale Elenei Udrea

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunțase în toamna anului trecut că scoasese la licitaţie şase terenuri şi un punct de acces, precum şi două autoturisme ale Elenei Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute.

"ANAF a scos la licitaţie şase terenuri ale doamnei Elena Udrea pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute. Valoarea acestor terenuri este de 3,296 milioane de lei. Toate amănuntele legate de această licitaţie le găsiţi pe site-ul ANAF-ului. La fel, sunt scoase şi două autoturisme aparţinând tot debitoarei", declara preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, la o întâlnire cu jurnaliştii din luna octombrie 2022.

Potrivit şefului ANAF, prejudiciul total era de 8,117 milioane de lei, adus Autorităţii Naţionale de Turism.

Cât costă și cum poți cumpăra mașinile și terenurile Elenei Udrea

Preţul de pornire pentru cele şase terenuri, în cadrul licitaţiei, este de 3,296 milioane de lei, fără TVA. Cele şase terenuri sunt situate în zona Străuleşti. Vezi AICI anunțul.

Pe lângă acestea, mai erau scoase la vânzare două autoturisme: un Fiat 500 la preţul de pornire de 35.368 de lei (vezi AICI anunțul) şi un Mercedes-Benz la preţul de pornire de 37.971 de lei (vezi AICI anunțul).

Heiuş a menţionat că ANAF a pus sechestru şi pe nişte terenuri în localitatea Nana, care urmează să fie valorificate, dar şi pe 50% din acţiunile Eurohotels, deţinute de Udrea.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri