Conform unui studiu prezentat de Life Dental Spa, 8 din 10 români se află în diferite stadii ce ar putea conduce la pierderea dinților. Clinica lansează abonamente al căror prețuri încep și de la 9 lei pe lună.

Fie că este vorba de o aliniere dentară incorectă, o decolorare a danturii, gingivită sau alte probleme mai grave – cum ar fi, de exemplu, paradontoza – românii ajung la medicul dentist foarte rar, lucru care poate însemna o recuperare mult mai dificilă și cu siguranță mult mai costisitoare în cazul netratării din timp a problemelor identificate, explică reprezentanții Life Dental Spa.

„9 din 10 români care ne-au trecut pragul în ultimul an sufereau de probleme dentare care au condus la o stigmatizare - o lipsă a încrederii în sine, probleme în relații sau în atragerea de parteneri de afaceri, găsirea de locuri de muncă sau interacțiune socială. Zâmbetul nostru este cartea de vizită și este adevărat că ne ajută atât în plan personal, cât și profesional.”, a declarat Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog certificat în utilizarea tehnologiilor cu laser și cofondator Life Dental Spa.

Potrivit Dr. Cristina Obreja, 50% dintre pacienții români sunt afectați de imaginea pe care alte persoane o percep despre ei, iar cea mai mare parte a interacțiunii se realizează la nivelul feței, mai precis în timpul vorbirii.

Life Dental Spa lansează abonamentul pentru prevenție dentară, cu 9 lei / lună

Life Dental Spa lansează un abonament dentar, disponibil tuturor pacienților care trec pragul celor 10 clinici din întreaga țară. Clienții Life Dental Spa au la dispoziție două abonamente cu recurență lunară sau posibilitatea de plata anuală.

Pentru 9 lei/ lună, abonamentul ReStart include:

  • 2 consultații cu camera intraorală / an (cu o valoare totală de 394 lei);
  • 2 planuri de tratament / an (total 394 lei);
  • 50% reducere la Pachetul complet de Igienizare Dentară;
  • 50% reducere la albirea dentară cu laser;
  • Consultații gratuite pentru toată familia;
  • 5% discount pentru toate serviciile.

Pentru 47 lei/lună, abonamentul Premium include:

  • 2 consultații cu camera intraorală / an (cu o valoare totală de 394 de lei);
  • 2 planuri de tratament / an (total 394 de lei);
  • 75% reducere la pachetul de Detrartraj cu ultrasunete + periaj profesional;
  • 50% reducere la albirea dentară cu laser;
  • Consultații gratuite pentru toată familia;
  • 10% reducere la toate serviciile stomatologice Life Dental Spa;
  • 50% discount pentru toți membrii familiei la serviciile de mai sus;
  • 15% reducere la implanuri biocompatibile din zirconiu;
  • Voucher în valoare de 500 euro la procedura Dinți Ficși în 24 de ore.

Pacienții care optează pentru plata în avans a serviciilor dentare pentru un an, obțin o reducere de 25% din costul total.

Life Dental Spa: 8 din 10 români suferă de gingivită sau chiar paradontoză; „Este boala care te lasă fără dinți”

Opt din zece români suferă de gingivită, o fază incipientă a bolii paradontale, care se manifestă printr-o inflamație superficială a gingiilor ce apare din cauza bacteriilor din cavitatea bucală. Netratată, gingivita poate continua spre paradontoză, unde avem de-a face cu inflamarea parodonțiului, țesutul care susține și fixează dinții în osul maxilarului, și care, într-un final, poate cauza pierderea dinților.

Igiena orală precară este cauza principală a parodontozei, iar placa bacteriană și tartrul sunt responsabile în mod direct de apariția bolii parodontale.

„Periajul zilnic, atât dimineața, cât și seara, îndepărtează placa bacteriană. Având obiceiuri nesănătoase și nici o tehnică corectă de periaj, putem dezvolta tartru, care nu se îndepărtează printr-un simplu periaj și este nevoie de intervenția medicului dentist care elimină aceste depuneri, prin detrartraj realizat prin ultrasunete. Există și situații când putem avea o predispoziție la dezvoltarea gingivitei, fie genetic, fie din cauza unor factori externi (accidentări, muscătură greșită), de aceea este importantă vizita periodică la medicul dentist, pentru a ține sub control orice risc”, a completat Dr. Cristina Obreja.

România, pe ultimele locuri la igiena orală în Europa: ce soluții avem pentru o dantură sănătoasă

România se află pe ultimele locuri în Uniunea Europeană când vine vorba de igiena orală, iar deprinderile unei danturi sănătoase ar trebui să aibă loc încă din copilărie, susține Dr. Cristina Obreja.

„Sunt ingrijorată să vad la noi în cabinete copii cu probleme dentare grave, ce ar fi putut fi evitate printr-o vizită periodică în cabinetele de specialitate, în care s-ar fi putut observa anumite probleme sau determina gravitatea acestora din timp. Stim cu toții că prevenția întotdeauna este mai ieftină decât tratarea și orice amânare în rezolvarea anumitor probleme va duce, în final, la costuri mult mai mari. Noi recomandăm tuturor pacienților noștri cu copii o vizită într-un cabinet medical începând cu vârsta de 2-3 ani. Igiena orală se învață și în cabinetele stomatologice, dar mai ales acasă, și ea trebuie realizată corect atât dimineața, cât și seara”, a declarat Dr. Cristina Obreja.

Potrivit specialistului Life Dental Spa, în Danemarca, de exemplu, pacienții, inclusiv copiii, merg din șase în șase luni la o consultație dentară, iar nordicii sunt printre europenii cu cele mai puține probleme dentare, tocmai datorită obiceiului de a preveni din timp orice problemă.

Sursa foto: Life Dental Spa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri