Pompierii bucureşteni au gestionat 23 de intervenţii (20 în Bucureşti şi trei în Ilfov), pentru îndepărtarea a 15 copaci, cinci elemente de construcţie, doi stâlpi şi un semafor, căzute ca urmare a fenomenelor meteo.

UPDATE: Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, până astăzi ora 10:00, ISU B-IF a gestionat 61 de intervenții ( 54 în București și 7 în Ilfov) pentru îndepărtarea a 41 de copaci, 12 elemente de construcție, 6 stâlpi, 1 cablu de electricitate si 1 semafor. Au fost avariate 32 de autoturisme.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) pe durata Codului galben au fost avariate opt autoturisme. Nu au fost înregistrate victime.

În continuare, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil pe străzile Anastasiu Constantin, Roşia Montană, Arhitect Hârjeu şi Aleea Sălaj.

Trebuie spus și că vremea de iarnă va persista în anumite zone ale țării. Un Cod portocaliu de ninsori abundente în Carpaţii Meridionali şi sudul Carpaţilor Orientali este valabil pe parcursul zilei de marţi, în special la altitudini de peste 1400 metri, potrivit ANM. Potrivit meteorologilor, în zonele avertizate se va depune strat de zăpadă consistent în special la altitudini mai mari de 1400 m. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-60 km/h şi vor fi perioade în care va fi viscol şi vizibilitate scăzută.

Vremea va fi destul de rece și în restul țării și a fost emisă și o atenţionare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Potrivit meteorologilor, între orele 8:00 şi 10:00, în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 55-60 km/h. Vorbim despre temperaturi modeste pentru începutul lunii aprilie, în unele zone cu aproximativ 10 grade sub mediile multi-anuale.

Sursa foto: Brian A Jackson / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri