În aprilie, ParkLake Shopping Center organizează activități și evenimente pentru toate vârstele în perioada Paștelui. Ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere, târg de cadouri de Paște, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de centrul comercial pentru această perioadă.

Astfel, în perioada 7 – 9 aprilie, cei mici sunt invitați să fie ajutoarele Iepurașului și să participe la atelierele creative ce vor avea loc în zona Main Square de la parter.

În plus, cei de la ProfiArt vor realiza o demonstrație live de pictură pe ouă, împreună cu copiii dornici să învețe, sub îndrumarea unui artist.

De asemenea, târgul de cadouri îi așteaptă pe vizitatori cu o varietate de cadouri și decorațiuni în perioada 6 – 15 aprilie, la parterul centrului comercial.

Activități Kinder la ParkLake Shopping Center

Evenimentul va fi completat de activitățile organizate de Kinder. Astfel, cei mici sunt așteptați la atelierele de vopsire si încondeiere ouă, unde creativitatea este răsplătită: fiecare ou încondeiat este premiat cu un Kinder Surprise, iar toate ouăle decorate de cei mici vor fi expuse și pot fi admirate în oul gigant Kinder, amplasat în Main Square, in periada 7 – 17 Aprilie.

Mai mult, oricine se poate bucura de un #selfie cu Kinderino sau MR Bons, sau de o poză de familie la panoul Kinder.

Copiii de toate vârstele sunt așteptați de asemenea și la vânătoarea de ouă Kinder. După înregistrare, cei mici vor descoperi jocurile Kinder și vor putea să își testeze atenția și rapiditatea încercând să termine cu succes provocările din vânătoarea de ouă, participanții urmând să primească și un premiu surpriză.

Activitățile se desfășoară în zilele de 7, 8, 9 aprilie și 14, 15 și 17 aprilie.

Accesul la activități este posibil pe baza unui tichet Kinder, iar mecanismul este următorul: la achiziția de produse Kinder de minim 10 lei de la căsuța Kinder amplasată în zona tei exterioare de la parter, se acordă pe loc un tichet.

Activitățile se desfășoară între 11:00 și 21:00 în zilele menționate.

Sursa foto: Shutterstock / Rawpixel.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri