UPDATE 10:19 - Dintre cele trei persoane rănite, una a fost transportată la spital, cu un echipaj de urgență și două au fost monitorizate la fața locului. Celelalte două persoane care au primit îngrijiri la locul incidentului nu au dorit să fie transpsprtate la spital. Din informațiile furnizate de șeful ISU Dobrogea, nava era anocorată la doc, unde erau efectuate reparații. La acest moment se efectuează măsurători pentru a se vedea dacă mai există riscuri sau nu.

UPDATE 09:45 - Potrivit ISU Dobrogea, explozia a avut loc în timpul efectuării reparaţiilor la o navă, notează Agerpres.

Știrea inițială

O explozie cu acumulare de gaze a avut loc la santierul naval Midia. Explozia nu a fost, însă, urmată de un incendiu, însă la acest moment există două victime, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

O explozie cu acumulare de gaze a avut loc vineri dimineață la santierul naval Midia, din județul Constanța. Incidentul nu a fost urmat de un incendiu, însă a lăsat în urmă trei victime. Cele trei persoane prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare și al feței și pimesc îngrijiri medicale la fața locului, anunță ISU Dobrogea.

La locul incidentului activează patru mașini de stingere, una de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanta SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ.

Conform Digi24, persoane care au suferit arsuri nu sunt români, sunt musulmani.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri