Lăcaşurile de cult din Vâlcea şi unităţile de cazare din jurul acestora vor fi verificate de pompieri zilele următoare pentru prevenirea unor evenimente nedorite în perioada sărbătorilor, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Agerpres.

"Cu prilejul sărbătorilor religioase (Paştele Catolic şi Sărbătoarea Floriilor), inspectorii de prevenire derulează verificări la toate lăcaşurile de cult unde se preconizează a se înregistra o afluenţă mare de participanţi, precum şi la construcţiile destinate cazării persoanelor în incinta mănăstirilor. Totodată, controale vor fi efectuate şi la unităţi turistice sau obiective/operatori ce desfăşoară activităţi economice în zonele limitrofe acestora. Colegii noştri au în atenţie dotarea cu stingătoare a clădirilor, menţinerea liberă a căilor de evacuare, exploatarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor electrice şi asigurarea accesului autospecialelor de intervenţie la construcţiile bisericeşti şi hidranţii exteriori", au transmis reprezentanţii ISU.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, a ţinut să precizeze că acţiunile de control au caracter preventiv, în timpul lor preoţii şi personalul clerical urmând să fie instruiţi asupra modalităţilor de coordonare a evacuării enoriaşilor, dar şi asupra utilizării stingătoarelor de incendiu dispuse în interiorul bisericilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri