Paștele se apropie cu pași repezi, iar românii se pregătesc de zor în acest sens. Cele mai multe dintre pregătiri privesc mâncarea, dar nu toată lumea este dispusă să petreacă timp în magazine să o cumpere, mai ales că acestea vor fi aglomerate în zilele premergătoare Paștelui. De asemenea, mai există o categorie de persoane care fie nu doresc să se complice cu gătitul, fie pur și simplu nu știu să gătească. Pentru toți aceștia, însă, există soluția de a comanda preparate specifice pentru Paște direct acasă.

Masa de Paște de la Scărlătescu

Astfel, chefsuperfood le propune românilor preparate artizanale by chef Scărlătescu pentru masa de Paște.

Printre acestea regăsim sarmale gătite de cunoscutul chef, care vin în două variante: 13 bucăți, la prețul de 70 de lei și 27 de bucăți, la prețul de 137 lei.

Cât privește ingredientele folosite, acestea sunt carnea tocată de porc, ceapa, orezul, sosul de roșii, varza murată, foile de dafin și, binînțeles, sarea și piperul.

De asemenea, chefsuperhood oferă și cozonacul și pasca lui Scărlătescu, cozonacul costând 96 de lei și având 900 de grame, iar pasca 73 de lei.

Nu în ultimul rând, doritorii mai pot comanda și friptură și ciorbă de miel, friptura fiind gătită cu morcov, usturoi verde, rozmarin și vin și costând 189 de lei, în vreme ce cantitatea de ciorbă livrată este de 2,4 litri, la prețul de 117 lei.

Masa de Paște de la Bistro Dorobanți

O altă platformă online care livrează preparate de Paște este bistrodorobanti, aici fiind disponibile mai multe pachete speciale de Paște, dar și borș de miel, borș de curcan și salată de boeuf cu pui și maioneză de casă.

Astfel, spre exemplu, primul pachet de Paște conține borș de miel (1.4kg), drob de miel (0.7 kg), salată de boeuf (0.5kg), friptură de miel (0,7 kg), cozonac și ouă roșii (5buc.), toate acestea la prețul de 360 lei.

Un alt exemplu de pachet de Paște gata pregătit conține borș de curcan (1.4kg), drob de pui (0.7 kg), salată de vinete (0.5kg), ruladă de curcan (0,9 kg), cozonac și ouă roșii (5buc.), acesta costând 325 lei.

Masa de Paște de la La Mama

Cei care doresc să comande masa de Paște gata pregătită au și opțiunea restaurantului La Mama, care a pregătit mai multe opțiuni în acest sens.

Spre exemplu, restaurantul livrează tava cu stufat de miel, care conține carne de miel cu os, roșii în bulion, ceapă verde, usturoi verde, sare, piper, ulei și o sticlă de vin roșu. Acest preparat costă 170 de lei.

Un alt exemplu de preparat de Paște pregătit de La Mama este tava cu drob de miel, care conține organe de miel, ceapă verde, usturoi verde, mărar, pătrunjel, ouă, pesmet, sare, piper și ulei, acest pachet costând 110 lei.

De asemenea, restaurantul specifică faptul că preia comenzi numai pâna miercuri, 12 aprilie 2023, livrarea, respectiv preluarea putând fi făcută vineri, 14 aprilie 2023, între orele 12:00 – 20:00 și sâmbătă, 15 aprilie 2023, între orele 10:00- 16:00.

Totodată, restaurantul mai specifică faptul că restaurantele La Mama Episcopiei și La Mama ClubulȚăranului nu asigură livrări, dar se pot ridica comenzi direct din restaurante.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri