Un accident rutier în care au fost implicate două autocare a avut loc pe DN 1, la Hula Bradului, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie.

''SAJ Sibiu a trimis de urgenţă toate echipajele disponibile în acest moment la un eveniment rutier petrecut pe DN1 pe Hula Bradului, unde două autocare au intrat în coliziune faţă-spate. Din primele informatii este vorba despre 90 de pasageri, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani'', arată Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

"Din informaţiile primite la acest moment, toţi ocupanţii sunt ieşiţi din autocare şi se află în evaluare medicală", arată IGSU.

Sursă foto: ISU Sibiu

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan, 24 persoane primesc îngrijiri și nu sunt cazuri grave.

Cu toate acestea, patru copii vor fi transportaţi la Urgenţa Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, aceştia fiind conştienţi şi acuzând dureri cervicale, potrivit IGSU.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind în creştere.

Sursa foto: Shutterstock / M.Moira

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri