1 Mai 2023

Două tramvaie noi Imperio s-au ciocnit chiar la ieșirea din depoul Militari



Două tramvaie Imperio de pe linia 25 s-au lovit la ieşirea din depoul Militari, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), menţionând că luni vor descărca datele de pe computerul de bord şi se va constitui o comisie de analiza tehnica a evenimentului.

La ora 04:40, în incinta depoului Militari, la ieşire, vagonul 3825, linia 25, a lovit cu faţa, în spate vagonul 3832, linia 25. Azi se vor descărca datele de pe computerul de bord şi se va constitui o comisie de analiza tehnica a evenimentului. În paralel se vor face verificări referitoare la respectarea regulamentului intern al STB SA şi se vor lua măsurile ce se impun. Ambele vagoane rămân imobilizate până la efectuarea constatării", conform comunicatului companiei.

Societatea de Transport Bucureşti STB SA menţionează că se va implica în reparaţia celor două tramvaie astfel încât perioada de imobilizare să fie cât mai scurtă, costurile urmând să fie recuperate de la persoanele vinovate.

Este vorba despre două tramvaie Imperio, produse de compania Astra Arad și cumpărate recent de Primăria Capitalei, din fonduri europene. După achiziționare lor a fost nevoie să fie închise temporar câteva stații, deoarece noile vehicule nu încăpeau din cauza dimensiunilor peroanelor.



Citeste si