Producătorii locali și consumatorii amatori de produse românești de calitate au acum un nou loc virtual de unde pot comanda: bunromanesc.ro, un nou site destinat promovării și comercializării produselor românești.

Businessul a fost creat de antreprenoarea Diana Pârvulescu, care, după 20 de ani de lucru în multinaționale, a decis să meargă pe calea antreprenorialului și să creeze un spațiu de întâlnire între producătorii și consumatorii din România.

În stabilirea listei de producători principalul criteriu de selecție a fost gustul produselor și calitatea produselor, calitatea fiind testată de către echipa bunromanesc.ro.

Iar pentru crearea ofertei, antreprenoarea a demarat o analiză a peisajului pieței românești de producători din zona produselor alimentare, vinurilor, produselor de îngrijire personală cât și a casei, construind în jurul acestui spațiu virtual o comunitate a micilor producători români.

„Prin bunromanesc.ro dorim să promovăm produsele românești și să aducem în peisajul pieței din România o atenție specială micilor producători care pot crea produse de calitate premium. Produsele noastre se disting prin calitate, de cele mai multe ori fiind vorba despre ediții limitate de produse, create în mod special din componente naturale și cu cât mai puțini aditivi, fie că vorbim de produsele alimentare, produse de îngrijire personală sau curățenie.” declara Diana Pârvulescu, inițiatorul bunromanesc.ro.

Gama de produse oferite în acest moment include produse alimentare precum zacusca, dulceața, siropuri, ulei, făină; vinuri; produse cosmetice, săpunuri naturale, creme, detergenți de rufe și vase, balsam de rufe, produse de îngrijire pentru casă, dar si produse meșteșugărești precum produse din lemn, costume populare și produse croșetate manual.

Printre producătorii incluși în lista partenerilor bunromanesc.ro sunt incluși: Din Eden, Amora Winery, Cashmerearoma, Ingres, De Neagra, Pufoșilă.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri