NIcușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat, la Digi24, că s-au rezolvat problemele de la CET Sud, cele care au cauza sistarea cu apă caldă pentru mai multe zone ale orașului, dar că acum s-au rezolvat și că doar 5% din populația orașului nu mai avea apă caldă.

Am avut unele revizii, dar au mai apărut și alte avarii. Am avut probleme 4-5 zile la CET Sud, dar acum s-au rezolvat. Mai sunt circa 5% dintre cetățeni care încă nu au apă caldă, din cauza altor avarii”, a declarat edilul general al Capitalei, la Digi24.

Anterior, primarul general al Capitalei declarase că CET Progresul şi CET Grozăveşti sunt în revizie, iar la CET Sud a apărut o avarie care dura cam de o săptămână. Acesta precizase că, din acest motiv, populaţia din sectoarele 2, 3 şi 4 este afectată de lipsa apei calde.

Nicuşor Dan a afirmat că între lunile aprilie - octombrie toate cele patru CET-uri trebuie să intre în revizie.

Potrivit edilului general, în acest an, Primăria Capitalei va finaliza trei şantiere pentru reabilitarea reţelei de termoficare în Ferentari, în Pantelimon şi în zona Orăşelul Copiilor. De asemenea, din luna iunie vor începe lucrările la 12 şantiere finanţate prin fonduri europene, care vizează reabilitarea a aproximativ 200 de kilometri de reţea de termoficare.

Nicușor Dan: Ar fi o catastrofă ca toți bucureștenii să treacă pe centrale pe gaz

Întrebat dacă le-ar recomanda bucureștenilor să-și instaleze centrale termice de apartament, primarul Bucureștiului a spus că ar fi o catastrofă pentru mediu ca toată lumea să treacă pe centrale.

„În momentul de față deservim 550.000 de apartamente. Ar fi o catastrofă ca toate aceste familii să treacă brusc pe centrală pe gaz. Una este să ai sute de mii de centrale pe gaz și alta este să ai patru CET-uri, care sunt gândite în așa fel încât poluarea să nu se ducă înspre cetățeni”, a mai spus Nicușor Dan.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri