Meteorologii ANM au emis prognoza pentru perioada următoare care se pare că diferă mult față de vremea de acum. În România este așteptat să ajungă un val de căldură care va veni cu temperaturi pe care mai curând le regăsim în luna iulie.

Un val de căldură este așteptat în România. Vor fi temperaturi ca în luna iulie

Maximele vor trece frecvent de 20 de grade, în timp ce în sudul țării temperaturi vor ajunge chiar și la 29 de grade Celsius, la umbră. Toate acestea, vremea se arată a fi capricioasă, spun meteorologii pentru că nu scăpăm nici de perioadele cu instabilitate atmosferică. Nu doar căldura va traversa toată țara, ci și ploile, iar la munte vor fi chiar precipitații mixte.

În zilele următoare vom asista la o vreme din ce în ce mai caldă. Marți, 16 mai vom avea temperaturi de vară, care vor depăși 20 de grade, iar în sud vor ajunge chiar la 29 de grade.

„Vremea se încălzește, deși încă timid. Chiar dacă cresc temperaturile, încă vom rămâne cu o vreme mai rece decât în mod obișnuit astăzi, cu maxime între 15 și cel mult 21-22 de grade în extremitatea de sud. În mod normal ar trebui să avem între 20 și 24 de grade la nivelul țării în această perioadă”, a declarat meteorologul Mihai Timu la Digi24.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri