Dormitorul este unul dintre cele mai importante spații din locuința noastră, iar lenjeria de pat poate schimba cu totul aspectul acestei camere. Iar dacă dormitorul este mic, alegerea lenjeriei de pat poate fi crucială pentru senzația de maximizare a spațiului și crearea unui decor plăcut și confortabil.

În următoarele rânduri, vom discuta despre cele mai bune opțiuni de lenjerii de pat pentru dormitoarele mici, așa că te invităm să rămâi cu noi pentru a te delecta cu informații pe care poate nu le cunoști. Dacă le cunoști, este momentul oportun să ți le reamintești.

Cum alegi lenjeriile potrivite dacă spațiul tău de odihnă nu este foarte spațios?

Iată câteva idei care te vor ajuta să creezi senzația un spațiu mai mare în dormitorul tău mic:

  • Alege lenjerii de pat de culoare deschisă. Pentru spațiile mici, culorile deschise sunt ideale pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare. Lenjeriile de pat de culoare albă sau crem pot face camera să pară mai aerisită și mai luminoasă.
  • Optează pentru modele simple, precum dungi sau puncte minuscule, care sunt potrivite pentru dormitoarele mici. Modelele complexe pot face camera să pară aglomerată și pot reduce senzația de spațiu.
  • Alege lenjerii de pat din bumbac finet sau din satin pentru că sunt perfecte în dormitoarele mici. Acestea sunt moi și confortabile, dar și ușor de întreținut și se potrivesc într-o varietate de decorațiuni interioare.
  • Evită lenjeriile de pat prea groase deoarece pot face ca dormitorul să pară aglomerat și pot reduce spațiul. Optează pentru lenjerii de pat mai subțiri și mai ușoare pentru un decor plăcut cât mai și cât mai confortabil.
  • Alege dimensiunile potrivite. Dacă dormitorul tău este mic, alege lenjerii de pat care se potrivesc dimensiunilor patului tău. O lenjerie de pat prea mare poate face ca patul să pară mai voluminos și poate ‘’reduce’’ din spațiul existent.
  • Alege lenjerii de pat reversibile sau cu 2 fețe. Acestea sunt perfecte pentru dormitoarele mici, deoarece permit schimbarea designului lenjeriei de pat fără a ocupa prea mult spațiu de depozitare.
  • Evită lenjeriile de pat cu franjuri sau volane pentru că, deși sunt adorabile, par a ocupa prea mult spațiu într-un dormitor mic. Alege lenjerii de pat simple, cu un design curat și elegant.
  • Alege lenjerii de pat cu imprimeuri florale mici. Sunt alegerea perfectă pentru dormitoarele mici, pentru că adaugă un sentiment de prospețime și primăvară în camera ta, fără a fi prea copleșitoare.
  • Alege lenjerii de pat în culori pastelate, pe care le poți combina cu o varietate de decorațiuni interioare și creează un sentiment de calm și relaxare în cameră.
  • Alege lenjerii de pat care reflectă personalitatea ta. La urma urmei, dormitorul este spațiul tău personal și lenjeria de pat ar trebui să reflecte personalitatea ta. Alege o lenjerie de pat care îți place și care te face să te simți confortabil și relaxat în camera ta.

Concluzie

Pentru a te ajuta să alegi mai ușor acele lenjerii potrivite dormitorului tău, fie că este mic sau spațios, descoperă pe cumparamisim.ro gama foarte variată de lenjerii de pat, la prețuri foarte avantajoase care vor potrivi cu siguranță atât dormitorului tău mic cât și unui dormitor mare, în cazul în care vrei să faci cadou unei persoane dragi un cadou util.

Alegerea lenjeriei de pat potrivite pentru un dormitor mic poate fi un proces important, dar cumva dificil însă, dacă ții cont de câteva din sfaturile de mai sus, vei putea crea senzația unui spațiu mai mare și a unui decor relaxant și plăcut.

Sursa foto: Freepik.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri