Te numeri printre cei care se bazeaze numai pe best-practices in tot ceea ce fac ? Atunci este imperativ sa intri pe OpenCourseWare - sectiunea de cursuri predate la MIT si disponibile online, gratuit, tuturor celor care doresc sa se perfectioneze.

De departe cea mai buna resursa destinata celor care doresc sa studieze o anumita disciplina ca la carte, OpenCourseWare cuprinde o colectie variata de cursuri pe teme ca Antropologie, Arhitectura, Inginerie nucleara, Istorie si, bineinteles, Economics si Business.

OpenCourseWare a luat fiinta la initiativa unui Alumnus MIT, Jon D. Gruber, care s-a hotarat sa doneze universitatii nu mai putin de 1 milion USD pentru materializarea unuia dintre cele mai importante si inedite proiecte dezvoltate la MIT cu sprijinul absolventilor.

O sa va las sa descoperiti singuri adevaratele comori care se afla pe site, cu sugestia de a urmari mai ales cursurile care se predau la Sloan School of Management - locul 9 in topul programelor de MBA conform clasamentului realizat in 2004 de prestigioasa revista Business Week. Veti descoperi cu placere cursuri ca Game Theory for Managers, International Management, Early Stage Capital, Strategic HR Management, Power and Negotiation sau chiar Digital Anthropology.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Special »Citește și
GLAMI lansează glami.eco, motor de căutare pentru moda sustenabilă
Setari Cookie-uri