Cum ? Nu stiti raspunsul la intrebarea asta ? Dar e banal - orice consultant din Manhattan v-ar putea spune raspunsul aproximativ in 3 minute. E si normal, avand in vedere ca este vorba de doar un simplu studiu de caz, a carui solutie o gasiti aici.

Studiile de caz reprezinta probabil instrumentul cel mai des utilizat in procesul de recrutare in cazul companiilor de consultanta in management. Am pus deci mana pe topul celor mai puternice companii din domeniu, elaborat de Vault.com si am cautat cateva exemple in acest sens.

In primul rand, v-as recomanda un prim studiu de caz pus la dispozitie de liderul mondial in consultanta in management, McKinsey & Company.

O alta sugestie este rezolvarea acestui studiu interactiv de caz, pe care il gasiti online pe site-ul Boston Consulting Group - #2 mondial.

Bain & Co. va pune la dispozitie chiar 3 studii de caz, precum si un excelent material, sugestiv intitulat "Ace the Case".

La fel, si Mercer MC ofera celor care isi doresc o cariera in cadrul companiei cateva materiale foarte interesante, incluzand si studii de caz.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Special »Citeste si
Solutia unui retailer din Finlanda pentru a combate risipa alimentara