Astazi nu va voi recomanda un nou site exceptional, care sa va fie util in activitatea de zi cu zi, indiferent de domeniul in care lucrati (ceea ce am incercat sa fac, adica, de la bun inceput). Pentru simplul motiv ca avem ceva important de sarbatorit. Impreuna.

In urma cu 6 luni - pe 24 ianuarie mai exact - lansam la apa un proiect ambitios... care a ajuns extrem de rapid pe acea pozitie pe care oricare ne-o dorim pentru business-ul nostru - lider de piata.

Este vorba, bineinteles, de Wall-Street - cel mai vizitat portal de business din Romania la momentul actual - si vreau sa profit de ocazie pentru a va multumi, in numele intregii echipe, pentru ca ati fost aproape de noi in aceasta prima jumatate de an si ca "ati pus umarul" pentru ca Wall-Street sa atinga aceasta performanta.

Vrem sa fim mai apropiati de voi si de asteptarile voastre reale relativ la Wall-Street si de aceea astept oricand cu mare interes mesajele voastre, indiferent ca e vorba de sugestii, critici sau propuneri de parteneriate. Imi puteti scrie oricand la mihai.seceleanu@wall-street.ro si va promit solemn ca cele mai interesante sugestii vor deveni realitate pe Wall-Street.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Special »Citeste si
La pranz cu antreprenorul roman care a cucerit Silicon Valley