Sfaturile au o valoare mult mai mare cand sunt oferite de miliardari. In videoclipul de mai jos, unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume, care si-au construit imperiile de la zero – printre care Bill Gates, Richard Branson si Warren Buffett – ofera mici “pastile” de intelepciune cu ajutorul carora sa ai succes in afaceri.
Mesajul ce strabate din toate fragmentele? Cheia pentru un business sustenabil, de lunga durata, nu este doar “ceea ce se afla sub linie”, adica veniturile, ci sa creezi o cultura condusa de oameni cu un set important si corect de valori, scrie, alaturi de videoclip, BusinessInsider.com.

Warren Buffett: “Condu-ti business-ul ca si cum ar fi unica afacere pe care o sa o aiba familia ta pentru urmatorii 100 de ani”.

Steve Jobs: “Cineva mi-a spus candva sa am grija de varful iceberg-ului – Strategia, oamenii si produsele. Si rezultatele nu vor intarzia sa vina”.

Donald Trump
: “Nu exista niciodata prea multa expunere, «overexposure», cum spun unii”.


Sursa foto: CultOfMac.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri